Το ξενοδοχείο Δωμάτια Bar Χάρτης Links Επικοινωνία English Version

Το Remvi Hotel στεγάζεται σε ένα νεοκλασικό κτίριο μόλις 10 μέτρα από τον κεντρικό δρόμο Πατησίων, αρκετά κοντά στο κέντρο της Αθήνας. Η πρόσβαση είναι άμεση από λεωφορεία και τρόλεϊ. Επίσης διατίθεται και κλειστός χώρος στάθμευσης για τους πελάτες του ξενοδοχείου.

Όλοι οι χώροι του ξενοδοχείου είναι ανανεωμένοι καθώς και ανακαινίζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Η τοποθεσία του το καθιστά κατάλληλο για όσους επιθυμούν μια διαμονή σε ένα ήσυχο ξενοδοχείο που παράλληλα προσφέρει άμεση πρόσβαση σε υπηρεσίες, καταστήματα και οτιδήποτε μπορεί να θελήσει κάποιος. Οι πελάτες μπορούν να βρουν από τράπεζα, supermarket μέχρι και εστιατόριο σε απόσταση 5 λεπτών από το ξενοδοχείο.

Το ξενοδοχείο είναι πάντα ανοικτό σε 24ωρη βάση προσφέροντας τις υπηρεσίες του σε μεμονωμένους πελάτες, σε οικογένειες, και σε τουριστικά γκρουπ. Οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω τηλεφώνου, 210 2231405, όπου θα εξυπηρετηθείτε άμεσα, είτε συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας και λαμβάνοντας απάντηση μέσα σε 24 ώρες.

Το ξενοδοχείο Δωμάτια Bar Χάρτης Links Επικοινωνία English Section

 


       

Hosting and Design